person using MacBook Pro

VCA examen

Het VCA examen leg je af om in het bezit te komen van het begeerde VCA diploma. Met het VCA diploma kun jij aantonen dat je kennis hebt over veiligheid en regelgeving.

Welk VCA examen?

Geef jij leiding aan medewerkers waar VCA verplicht is?U moet dan in het bezit zijn van VOL VCA diploma. Als ZZP-er geldt hiervoor het zelfde: lees hierover meer in deze blog van AAJadvies. Alle andere medewerkers is het Basisveiligheid diploma voldoende (B-VCA)

VCA examenbureaus

OpleidenSnel werkt samen met meerdere examenbureaus om een zo breed mogelijk aanbod te doen naar u als klant. Ons doel hierbij is dat u één portaal heeft waar u uw VCA examens kunt vinden en kunt inboeken.

In Nederland ben je niet zomaar een erkend examenbureau. Je moet hiervoor aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen van VCAinfra. Wij werken samen met: PBNA, Pontifex certificatie, NIKTA, CBEX & EBVN. Hiermee zijn wij instaat om landelijk een bijzonder goede dekking te geven waarmee wij altijd wel een optie in de buurt hebben.

Verschil tussen de VCA examenbureaus?

Bij elk examenbureau maak jij het VCA examen, waar zit het verschil in tussen de bureaus?

  • Prijs
  • Annuleringstermijn.
  • Snelheid
  • Flexibiliteit

1 van deze boven genoemde reden kan zijn om bij een examen wel of niet te boeken. Binnen ons portaal kun jij altijd kiezen bij welk bureau jij je wilt inschrijven.

VCA examen talen

Ben je opzoek naar een VCA examen in een specifieke taal? VCA examen doen is mogelijk in 27 talen, afhankelijk van het examen.