0485-540283 / 0681584934

wijzigingen 2018

wijzigingen 2018

Minimale aanmeld tijd VCA

De minimale aanmeld termijn voor VCA examens worden verlengd van 24 uur naar 48 uur  voor de VCA examenstart.

Uitbreiding van al geplande VCA examens

Als er al een VCA examen is aangemaakt in VRA2 van VCA infra en er op hetzelfde tijdstap en locatie een extra examen ( denk hierbij aan een andere taal of niveau) wordt aangevraagd kan de termijn tussen de 24 en 48 uur liggen, maar alleen als hiervoor vooraf toestemming is ontvangen van VCAinfra.

Identiteitsbewijs vervalt

Vanaf 1 januari 2018 vervalt de verplichting om een kopie van je ID/paspoort in te leveren bij het VCA examen.
Wij zullen bij elke aanmelding extra vragen om de juiste gegevens ( die op het ID/paspoort vermeld staan) aan te leveren en goed te controleren om het aantal fouten (nu minder dan 0,5%) te beperken.

Waarom geen ID/paspoort meer?

Per 25 mei 2018 wijzigt de wet.
Vanaf deze datum is het niet meer toegestaan een kopie van een ID/Paspoort te ontvangen ( dit geldt voor de examenbureaus)

Nieuwe taal

vanaf 1 januari 2018 is Grieks toegevoegd als standaard taal.

Extra informatie over Arabische examens

De kandidaten die overwegen een VCA examen Arabisch te maken om eerst een proefexamen te maken. Waarom? Het VCA examen Arabisch is geschreven in het modern standaard Arabisch, de schrijftaal van de Arabische wereld.

Maar dit spreekt men nergens, vaak spreekt men het landsdialect en veelal worden op de werkvloer engelse en franse termen gebruikt voor o.a. de processen. Hierdoor zijn de Arabische termen onbekend voor kandidaten die de test in doen. Wordt het proefexamen als lastig ervaringen worden dan raden wij aan een moderne Europees taal te kiezen zoals Engels.

Eenvoudig online aanmelden voor een examen

Wilt u zich direct aanmelden voor een VCA examen?

Plaats dan eenvoudig online een bestelling bij OpleidenSnel. De VCA examens zijn beschikbaar in veel verschillende talen. Kijk voor meer informatie over de prijzen hier. U kunt ons ook geheel vrijblijvend bereiken op telefoonnummer: 0485-540283 of via whatsapp 068158493.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Close Panel