Matrix movie still

Voortgang systeem

Eind 2023 startten we de volgende fase van het nieuwe systeem door eerdere stappen opnieuw te bekijken om de effectiviteit ervan te beoordelen. Dit evaluatieproces vormde de basis voor de ontwikkeling van een gedetailleerd plan, waarin feedback van klanten en andere relevante input werd verwerkt.

We hebben bijvoorbeeld de informatie gereorganiseerd om ervoor te zorgen dat alle onderwerpen duidelijk worden gepresenteerd en gemakkelijk toegankelijk zijn. Bovendien bieden klantaccounts nu een uitgebreid overzicht van geregistreerde data (cursisten overzicht)

Door deze aanpassing kunnen klanten eenvoudig hun interacties volgen en hun voortgang binnen het systeem volgen. Helaas is automatische registratie (bij PBNA & Pontifex) tijdelijk niet van toepassing in deze opzet, hoewel gegevens van verschillende examenbureaus elke dag (elk uur) worden bijgewerkt.
CBEX zal naar verwachting in het najaar van 2024 in dit overzicht worden opgenomen.
Lesmateriaal
De komende weken zullen we al ons lesmateriaal op de website uploaden. Deze materialen kunnen naast de bijbehorende cursussen en examens worden aangeschaft. Bestaande klanten kunnen ook via e-mail bestellingen plaatsen. Daarnaast zullen wij de komende periode tijd besteden aan het introduceren van nieuwe opleidingen zoals hijsen en NEN3140 VOP & VP. Deze uitbreiding betekent dat er voor u als klant een breder aanbod aan cursussen beschikbaar komt.

Vergelijkbare berichten