Welk VCA examen?

Geef jij leiding aan medewerkers waar VCA verplicht is?U moet dan in het bezit zijn van VOL VCA diploma. Als ZZP-er geldt hiervoor het zelfde: lees hierover meer in deze blog van AAJadvies. Alle andere medewerkers is het Basisveiligheid diploma voldoende (B-VCA)

VCA examenbureaus

OpleidenSnel werkt samen met meerdere examenbureaus om een zo breed mogelijk aanbod te doen naar u als klant. Ons doel hierbij is dat u één portaal heeft waar u uw VCA examens kunt vinden en kunt inboeken.

In Nederland ben je niet zomaar een erkend examenbureau. Je moet hiervoor aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen van VCAinfra. Wij werken samen met: PBNA, Pontifex certificatie, NIKTA, CBEX & EBVN. Hiermee zijn wij instaat om landelijk een bijzonder goede dekking te geven waarmee wij altijd wel een optie in de buurt hebben.

Basisveiligheid Talen

Basisveiligheid examen is voor de operationeel medewerker en is in veel talen beschikbaar. De standaard talen zijn: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Hongaars, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Spaans, Turks, Russisch voor de niet standaard talen verwijs ik je graag naar: VCA Talen

VOL VCA Talen

VOL VCA examen (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende) en is in 4 talen beschikbaar: Nederlands, Duits, Engels en Frans