Google-Beoordeling
4.6
js_loader
VCA wijzigingen per 01-01-2023
VCA wijzigingen per 01-01-2023

Voor VCA zijn er dit jaar enkele wijzigingen van kracht. Graag brengen wij ze nog een keer onder de aandacht.

  • Elke derde zaterdag van de maand vindt er onderhoud plaats van VCA Infra. Geen enkel examencentrum mag examens afnemen. Bekijk de onderhoudskalender: https://opleidensnel.nl/2022/11/13/onderhoudsdata-vca-infra-2023/
  • Eerder in het jaar 2022 maakte VCA infra bekend dat kandidaten per 01-01-2023 maximaal eenmaal per dag mogen worden aangemeld voor eenzelfde examensoort (B-VCA, VOL VCA, VIL VCU) concreet betekend dit dat het niet meer mogelijk is kandidaten aan te melden voor twee opeenvolgende sessies.
  • Meerdere examenbureaus hebben een prijswijziging doorgevoerd meer informatie vind je op: https://opleidensnel.nl/vca/vca-tarieven/
  • Wij blijven het VCA Pasje in Creditcard formaat versturen naar de geslaagde kandidaten. Reden: Het overgrote deel van onze klanten geeft aan dat ze dit als meer waarde ervaren op de locaties waar ze zich moeten identificeren voor het VCA diploma.

Fijn dat je er bent!

Wij maken gebruik van cookies voor het bij houden van statistieken ( Google Analytics zijn volledig geanonimiseerd).