VCA wijzigingen per 01-01-2023

Voor VCA zijn er dit jaar enkele wijzigingen van kracht. Graag brengen wij ze nog een keer onder de aandacht.

  • Elke derde zaterdag van de maand vindt er onderhoud plaats van VCA Infra. Geen enkel examencentrum mag examens afnemen. Bekijk de onderhoudskalender: https://opleidensnel.nl/2022/11/13/onderhoudsdata-vca-infra-2023/
  • Eerder in het jaar 2022 maakte VCA infra bekend dat kandidaten per 01-01-2023 maximaal eenmaal per dag mogen worden aangemeld voor eenzelfde examensoort (B-VCA, VOL VCA, VIL VCU) concreet betekend dit dat het niet meer mogelijk is kandidaten aan te melden voor twee opeenvolgende sessies.
  • Meerdere examenbureaus hebben een prijswijziging doorgevoerd meer informatie vind je op: https://opleidensnel.nl/vca/vca-tarieven/
  • Wij blijven het VCA Pasje in Creditcard formaat versturen naar de geslaagde kandidaten. Reden: Het overgrote deel van onze klanten geeft aan dat ze dit als meer waarde ervaren op de locaties waar ze zich moeten identificeren voor het VCA diploma.

Vergelijkbare berichten